Elle blogg

Elle blogg

Elle blogg Det var noen hektiske uker opp mot selve fotograferingen. Mye telefoner og planlegging. Lån av klær og free of charge klær. Modell klar med tanke på kropp, hår, hud og negler, videre nok søvn og energi.

Stine og jeg glemte helt tiden der jeg satt og der hun stod og sminket i vei, vi hadde det nemlig så koselig. Men da Qvale kom lodge for endte gang, ble vi citadelress ferdig og klare for action.

Det ble totalt hearthplace looks. Ble stylet og sminket hearthplace

ganger. Et et av bildene ble valgt ut og det ble coverbildet som kom i Elle.

Alle hearthplace shootsene var krevende på hver sin måte. På den første looken hadde jeg bla. på en lys blå lacoste skjorte. Her ble krakker brukt som rekvisitt og jeg ble også bedt om å gå, “gynge” slik at det ga effeten av å gå.

Morgnarna med min son är underbara ändå. Trots den tidiga timmen så är det väldigt mysigt! Eftersom Livia har börjat senare så har hon faktiskt stigit upp med honom i ottan så att jag fått sova en timme till. Det är väldigt fint av henne. Nu sover min lilla gubbe igen och vid detta laget förstår ju ni vad jag gör då – BLOGGAR! Inte bara det såklart, jag passar ju på att snabbstäda och unna mig själv frukost.

Ikväll ska denna mamman tillsammans med min vän Jennie iväg på ett Elle blogg

glammigt occasion tillsammans med ELLE och Jabushe. Ska bli så himla trevligt att få komma iväg på det. Som jag saknat alla occasion beneathneath dem senaste åren. Jag är ju en individual som älskar att mingla och att träffa nya inspirerande människor. Ikväll händer det! Dock känner jag mig så ringrostig i outfit.

Förr var jag liksom proffs på att klä mig inför occasion, guys nu är jag i någon shape av kläd-kris. Jag känner mig inte fin i något allas. Trots att jag badar i kläder så känns inget speciellt bra. Modet simply nu är heller inte riktigt på min sida. Men något ska jag väl hitta.

Igår hittade jag allt som jag behövde i stan. I helgen ska allt skruvas Elle blogg

upp tänkte jag. Eftersom jag har tummen mitt i handen så är det mamma Livia som får äran att skruva upp lådstoppen och så vidare hehe.

Nu ska jag hoppa in i min Walk in closet och spana efter en passande appearance för kvällen!
Ta hand metalwho om er! Kram Elle blogg

Share