Maria skappel blogg

Maria skappel blogg

Maria skappel blogg Badet vårt har blitt husets viktigste rom. Her starter og slutter dagen og her treffer familiemedlemmer hverandre, bader og slapper av. En lun og varm oase, rett og slett, sier firebarnsmoren Maria.

En fashionable glassvegg skiller våtavdeling med badekar og dusj fra tørravdelingen, hvor du finner toalett, vask, hyller og skap. I våtromdelen er temperaturen litt høyere. Her er det blant annet en benk, hvor guy kan slå seg ned og lese ei bok, mens andre koser seg i badekaret.

­– Vi er ikke så sjenerte av oss i familien, så det hender at vi har det rene familietreffet på badet. Her kan det foregå gode samtaler, ler Maria.

Suksess med klær Maria skappel blogg

Maria Skappel Holzweiler er datter til TV-profil Dorthe Skappel og har de siste årene skapt seg en egen karriere innen klesdesign. Sammen med mannen, Andreas Holzweiler (37), og svigerinnen Susanne Holzweiler (39) har hun bygd opp klesmerket Holzweiler til å bli anerkjent og etterspurt på markedet. Bedriften deres ble nylig kåret som årets gasellebedrift.

Marias sans for farger og layout begrenser seg ikke til klær. Hun er svært opptatt av interiør, farger og stil. Hun syntes baderommet hjemme var stort og upersonlig og hadde lenge syslet med tanken om en grundig oppussing. Men retningsvalget og løsningene fant hun først etter grundige samtaler med en av Modenas interiørdesignere på Alnabru.

– Hun satte meg på mange gode ideer i forhold til å tenke funksjon og inndeling av badet. Deretter snakket vi om materialvalg og hvordan guy kan leke med ulike materialtyper og fliser. Det finnes jo så utrolig mye å velge mellom innen flis. Og som materiale lar det seg kombinere med mange andre overflatetyper, sier Maria og legger til:

Kult med skjult sluk! Maria skappel blogg

-Badekar er et need to for meg. Vi er en familie som elsker å bade, sier Maria Skappel Holzweiler.
Yoga på badet
Fra å være et rom uten sjel har badet hjemme hos familien Skappel blitt et lite spaanlegg for hele flokken.

– Det hender at barna inviterer venner til bading. Det er jo sosialt og hyggelig. Selv hender det at jeg motive force litt yogatrening på det steinflis-belagte, lune badegulvet i våtromdelen, avslører hun.

Man kan helt klart ta rimeligere valg enn familien Skappel har tatt, guys Maria ville ikke slurve eller velge ting som ville se slitent og avdanket ut etter et par år. De metalwho gikk for kvalitet og valgte moderne, guys tidløse materialer. Maria skappel blogg

Share